divendres, 4 de gener del 2013

DIFERÈNCIA ENTRE FARINES

Avui toca parlar de les diferències nutricionals entre diferents tipus de farines, tant aquelles que contenen gluten, com aquelles que no en tenen.


FARINA DE BLAT DE MORO


És un aliment ric en carbohidrats ja que en 100g. se'n contenen 66.30g.

Ens proporciona una gran quantitat de iode, 0.008g. per cada 100g.
Aquesta farina es troba als aliments baixos en sodi. A causa d'això, aquest aliment és beneficiós per a persones que pateixen hipertensió o tenen un excés de colesterol.
L'aportació de iode d'aquest aliment, ens ajuda amb la regulació, el nivell d'energia i el funcionament correcte de les cèl·lules del nostre metabolisme.
Podem observar com aquest tipus de farina és el que més lípids.


FARINA DE BLAT


Aquest tipus de farina és un aliment ric en carbohidrats, ja que per cada
100g, en conté 70.60g.











FARINA D'ARRÒS

La farina d'arròs ens proporciona 81,60g. carbohidrats per cada 100g.

És el tipus de farina que ens aporta més calories i és el més baix en grasses.










La informació ha estat obtinguda de la pàgina web següent:
http://alimentos.org.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada