Per demanar permís, vaig parlar amb els encarregats i els hi vaig comentar la idea del treball i què anava a fer allà. Em van donar el permís corresponent i vaig poder recollir una informació valuosa per comparar-la amb la informació que va ens va donar el Dr. Herrero sobre algunes diferències que hi havia.
Envasos d'alguns productes estudiats |
També hem utilitzat productes que ja teníem a casa i hem seleccionat els que teníem amb i sense gluten, els hem retallat l'etiqueta i hem pogut observar la informació nutricional de cadascun d'ells.
Els resultats s'han recollit en una taula diferenciant:
Glúcids, Lípids, Grasses saturades, Proteïnes, Fibra alimentària, Sal/Sodi, Colesterol i el Valor energètic.
Tots els continguts, excepte el valor energètic que es mesura en quilocalories (kcal), es mesuren en grams (g) per cada 100 g de producte. Així, d'aquesta manera podem treballar percentatges.
Aquesta és la llista dels productes que hem analitzat
I aquesta és la taula que ha resultat d'omplir els 96 productes estudiats:
Taula final de l'estudi nutricional |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada