diumenge, 24 de març del 2013

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE

I és difícil de creure, però ja s'ha acabat... Els tres dies a l'Exporecerca ens han passat volant, tres dies prens d'emocions, nerviosismes, desil·lusions, tot i que sobretot ens ha aportat un gran aprenentatge. La XIV Exporecerca, tot i que per nosaltres la primera, ha estat espectacular, un fet que quedarà marcat a la nostra vida ja que, a part d'haver presentat el nostre treball i haver estat jutjades i valorades, hem conegut a nous companys que ens han ajudat a poder superar aquest repte, tots plegats hem fet pinya i hem anat comprenent tot el que el nostre tutor Ivan ens havia explicat a principi de curs, podent gaudir i disfrutar d'aquests petits moments que d'ara endavant seran grans records per millorar.
Encara que no haguem guanyat cap premi, estem molt orgulloses, només pel sol fet d'haver estat seleccionades i participar a l'Exporecerca, això ja és un premi ben important per a nosaltres.

Aquest concurs ens ha fet aprendre i veure de què es tracta el món de la recerca en la realitat, de tot el que està descobert i el que encara queda per investigar i descobrir, per això ens ha donat molts ànms i moltes ganes de continuar endavant amb el nostre projecte, de no deixar de banda aquest nou món descobert per ampliar totes les nostres vivències i coneixements.
I donem les gràcies a l'Ivan per tota la feina i l'ajuda que ens ha aportat, ja que sense ell tot això no hauria sigut possible.

VISCA LA RECERCA!!!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada