Projecte de recerca de 3r de l'ESO sobre la celiaquia, el seu coneixement i mecanismes d'identificació del gluten en els aliments.
dissabte, 8 de desembre del 2012
Que voleu fer?
Aquesta serà una nova entrada que estarà traduïda al castellà on ens podreu fer totes les preguntes que vulgueu. També us agrairiem que si sou de la nostra zona (Barcelona i voltants) ens puguessiu concertar una entrevista amb vosaltres. Asimateix si teniu amics amb problemes d'aquest tipus o algun dubte, nosaltres comptem amb l'opinió d'un doctor: Dr. Josep Herrero, especialista en celiaquia. Moltes gràciess.
Esta será una nueva entrada que estará traducida en catalan donde nos podréis hacer todas las preguntas que querais. También os agradeceriamos que si sois de nuestra zona (Barcelona y alrededores) nos pudierais concertar una entrevista con vosotros. Asimismo si teneis amigos con problemes de este tipo o alguna duda, nosotros contamos con la opinión de un doctor: Dr. Josep Herrero, especialista en celiaquia. Muchas gracias.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada